مواد لازم:
براي تهيه 24 قطعه :
شکلات تختهاي سفيد (شيري) 225 گرم
مغز تخمه آفتابگردان 50 گرم
بادام خرد شده 50 گرم
کنجد 50 گرم
کشمش بيدانه 50 گرم
دارچين 1 قاشق چايخوري
طرزتهيه شکلات تختهاي را خرد کرده و به طريقه ي بنماري (حرارت غيرمستقيم) ذوب کنيد (توجه داشته باشيد که خيلي داغ نشود). يا اينکه ميتوانيد شکلات را در مايکروويو به مدت دو دقيقه ذوب کنيد و هم بزنيد تا يکدست شود.
مغز تخمه آفتابگردان، بادام خرد شده، کنجد، کشمش بيدانه و دارچين را در شکلات ذوب شده بريزيد و مخلوط کنيد.
با قاشق مرباخوري از مايه ي شکلاتي مخلوط شده برداريد و داخل کاغذهاي مخصوص بريزيد و بگذاريد تا سرد شود (در صورت دلخواه ميتوانيد يک عدد پسته روي آن قرار دهيد).
* نکته:
روش بن ماري اين طور است که شکلات تخته اي را در يک ظرف هادي گرما مثل استيل و ... قرار دهيد و ته اين ظرف را در آبجوش بگذاريد تا شکلات ذوب شود.
__________________
براي تهيه 24 قطعه :
شکلات تختهاي سفيد (شيري) 225 گرم
مغز تخمه آفتابگردان 50 گرم
بادام خرد شده 50 گرم
کنجد 50 گرم
کشمش بيدانه 50 گرم
دارچين 1 قاشق چايخوري
طرزتهيه شکلات تختهاي را خرد کرده و به طريقه ي بنماري (حرارت غيرمستقيم) ذوب کنيد (توجه داشته باشيد که خيلي داغ نشود). يا اينکه ميتوانيد شکلات را در مايکروويو به مدت دو دقيقه ذوب کنيد و هم بزنيد تا يکدست شود.
مغز تخمه آفتابگردان، بادام خرد شده، کنجد، کشمش بيدانه و دارچين را در شکلات ذوب شده بريزيد و مخلوط کنيد.
با قاشق مرباخوري از مايه ي شکلاتي مخلوط شده برداريد و داخل کاغذهاي مخصوص بريزيد و بگذاريد تا سرد شود (در صورت دلخواه ميتوانيد يک عدد پسته روي آن قرار دهيد).
* نکته:
روش بن ماري اين طور است که شکلات تخته اي را در يک ظرف هادي گرما مثل استيل و ... قرار دهيد و ته اين ظرف را در آبجوش بگذاريد تا شکلات ذوب شود.
__________________