طرز تهیه كرم كاستارد:
▪️ شیر ۲ پیمانه شیرینی پزی
▪️ نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری
▪️ شكر نصف پیمانه
▪️ زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر سرد، نشاسته ذرت و شكر را با هم حل كرده، تخم مرغ ها را اضافه كرده و خوب مخلوط می كنیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به طور مداوم هم می زنیم تا غلیظ شده و مثل فرنی شود. بعد از اینكه به غلظت رسید از روی حرارت بر می داریم، وانیل یا هر اسانس دیگری كه تمایل داریم به آن اضافه می كنیم و هم می زنیم.بعد از سرد شدن در تهیه دسر استفاده می كنیم.