[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* آرد : ۱ پیمانه
* آب :۱ پیمانه
* نمک : به میزان لازم
* پنیر خامه ای : ۵۰ گرم
* تخم مرغ : ۴ تا ۵ عدد
* کره : ۷۵ گرم
* پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم
* گوشت مرغ پخته یا ژامبون : ۱ فنجان
* پیاز سرخ کرده : ۲ قاشق غذاخوری
* فلفل دلمه ای خرد شده و تفت داده : ۱ عدد
* خلال بادام بو داده : ۳ قاشق غذاخوری
* سس مایونز : ۳/۱ پیمانه
* ادویه ٬ نمک ٬فلفل٬ آویشن و پودر سیر : به میزان لازم





طرز تهیه خمیر :
آب و کره را روی حرارت قرار داده تا جوش بیاد بعد آرد را الک کرده و نمک ر افزوده و مرتبا هم زه تا صاف و یکدست شود و آب آن تبخیر شود و از ظرف جدا شود .
سپس کنار گذاشته تا خنک شود بعد تخم مرغهارو دونه دونه به آن اضافه کرده هم زده نیمی از پنیر را اضافه کرده هم زده تا کاملا مخلوط شود بعد خمیر را داخل قیف ریخته در سینی فر که قبلا چرب کردیم با قیف به صورت دایره می ریزیم ( مثل شیرینی نون خامه ای)
روی خمیر را کمی سفیده تخم مرغ و پنیر ریخته در فر گرم با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه می پزیم.(فر که داغ شد سینی خمیر را داخل فر گذاشته و سریعا یک لیوان آب سرد کف فر می ریزیم و در فر را می بندیم.
بعد از پخت از سر یا ته نان یک کم برداشته و داخل آن را مواد بریزید.



طرز تهیه مواد :
گوشت مرغ را با پیاز سرخ کرده و فلفل دلمه ای که تفت دادیم خلال بادام و ادویه و سس مایونز ریخته مخلوط می کنیم.
داخل نان ها را با این مواد پر می کنیم.



نکته :
این روش اصولی درست کردن چیز پاف بود اما شما می توانید به جای اینکه خمیر درست کنید از نان همبرگری یا از نان همبرگری های کوچک استفاده کنید .
اگر از نان استفاده کردید داخل آن را که پر کردید ، روی آن هم پنیر پیتزا بریزید و بگزارید درون فر تا پنیر آب و طلایی شود، در ضمن اگر از نان استفاده کردید نصف پنیر را با مواد داخل نان مخلوط کنید .