[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* آب ولرم :1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)
* آرد :یك‌دوم قاشق چایخوری
* شکر :1 قاشق چایخوری
* پودر مایه‌خمیر:4 قاشق چایخوری سرصاف
* روغن مایع :2 قاشق سوپخوری
* آرد :حدود 400 گرم (به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد)
* بهبود‌‌دهنده :یك‌دوم قاشق چایخوری
* نمک :1 قاشق چایخوری
* زرده تخم‌مرغ :1 عدد
* روغن زیتون بودار :3 قاشق سوپخوری
* سس مایونز :2 قاشق سوپخوری
* سیر رنده‌شده :2 حبه
* پودر آویشن :یك‌دوم قاشق چایخوری
* نمک و فلفل :به میزان لازم


طرز تهیه:

ابتدا آب ولرم، آرد، شکر و پودر مایه‌خمیر را در ظرفی غیرفلزی مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید. ظرف را در جای تاریک و گرم قرار دهید تا حجم مواد دو برابر شود. برای این كار حدود10 دقیقه زمان لازم است. در ظرفی دیگر روغن مایع و مایه‌خمیر عمل‌آمده را با هم مخلوط کنید. آرد، بهبود‌دهنده و نمک را جداگانه در ظرفی الک کنید و به مخلوط مایه‌خمیر و روغن مایع بیفزایید. مخلوط را با دست کاملاً ورز دهید به اندازه ای که خمیری به دست آید كه به دست نمی‌چسبد. سپس روی آن را کمی با دست آغشته به روغن مایع چرب کنید و یک ساعت در حالی که روی آن را پوشانده اید، در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. بعد، دوباره خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده ورز دهید و با دست به شکل مورد نظر آن را شكل دهید.
سینی فر را چرب کنید. فر را نیز از یک ربع قبل با دمای200 درجه سانتیگراد گرم کنید. پس از اینكه خمیر را شكل دادید و در سینی چرب شده چیدید، روی آن را بپوشانید و دوباره 30 دقیقه به خمیر فرصت دهید تا در جای گرم استراحت كند. بعد از استراحت دوم، زرده تخم مرغ را با قلم‌مو روی خمیر بمالید و حدود 20 دقیقه در فری با دمای 200 درجه قرار دهید. بعد از پخت کامل نان و طلایی شدن روی آن، نان‌ها را از فر خارج كنید و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس مانند تصویر برش های مورب و مایلی روی نان‌ها ایجاد کنید؛ به گونه ای که تکه های نان از یکدیگر جدا نشوند. در ظرفی، روغن زیتون، مایونز، سیر رنده‌شده، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. قسمت¬های برش خورده ی نان را مانند تصویر کمی با دست باز کنید و از مخلوط آماده‌شده با كمك قاشق، میان قسمت های برش‌خورده بریزید. بعد دوباره برش ها را با دست به هم بفشارید تا مواد به خورد نان برود.
سپس نان را در فویل (كاغذ آلومینیمی) بپیچید و در سینی بچینید. سینی نان‌ها را 25 دقیقه در فری که از یک ربع قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كرده‌اید، روی طبقه وسط فر حرارت دهید. سپس نان‌ها را از فر خارج کنید و كاغذ آلومینیومی‌ها را باز كنید. در این قسمت مراقب باشید! چون فویل‌ها داغ هستند و موجب سوختگی می‌شوند. برش های نان را از یکدیگر جدا کنید و نان را داغ سرو كنید.