[You must be registered and logged in to see this image.]
حالا كه امشب شب يلدا است و سفره شب چله و بساط هندوانه و انار و كدوي آبپز شده در خانه پدربزرگ پهن است، بد نيست از خواص درماني و تركيبات هندوانه كمي بيشتر بدانيم. هندوانه داراي اسيد آمينهاي بهنام سيترولين و موادي بهنام كاروتن و ليكوپن و نوعي قند بهنام مانيتول است.
در 100 گرم هندوانه مواد زير موجود است:
آب ، 92 گرم / پروتئين ، 5/0 گرم / مواد چربي ، 2/0 گرم / نشاسته ،6 گرم /كلسيم ،7/0 ميليگرم / فسفر ،10 ميلي گرم / آهن،5/0 ميليگرم / سديم، 1گرم / پتاسيم، 100 ميليگرم / ويتامين آ ،600 ميليگرم / ويتامين ب 1، 3/0ميليگرم / ويتامين ب 2، 3/0 ميليگرم / ويتامين ب 3، 2/0 ميلي گرم / ويتامين ث ، 8 ميليگرم
تخم هندوانه داراي حدود 30 درصد روغن است كه از نظر خواص شيميايي مانند روغن بادام است.
هندوانه مدر است و به پائين آوردن فشار خون كمك ميكند.
همچنين معده را تقويت ميكند.
پوست سفيد داخل هندوانه براي زخم گلو و دهان بسيار موثر است.
هندوانه براي ورم مثانه مفيد است و بدن را تازه و شاداب ميكند.
هندوانه براي اشخاص گرم مزاج بسيار خوب است.
هندوانه را بايد هميشه بين دو غذا خورد يعني تقريبا سه ساعت بعد از غذا و يكساعت قبل از غذا زيرا اگر بلافاصله بعد از غذا خورده شود در هضم غذا اختلال ايجاد ميكند همچنين نبايد آن را با ميوههاي ديگر مخلوط كرد زيرا توليد نفخ شكم ميكند.
حالا كه امشب شب يلدا است و سفره شب چله و بساط هندوانه و انار و كدوي آبپز شده در خانه پدربزرگ پهن است، بد نيست از خواص درماني و تركيبات هندوانه كمي بيشتر بدانيم. هندوانه داراي اسيد آمينهاي بهنام سيترولين و موادي بهنام كاروتن و ليكوپن و نوعي قند بهنام مانيتول است.
در 100 گرم هندوانه مواد زير موجود است:
آب ، 92 گرم / پروتئين ، 5/0 گرم / مواد چربي ، 2/0 گرم / نشاسته ،6 گرم /كلسيم ،7/0 ميليگرم / فسفر ،10 ميلي گرم / آهن،5/0 ميليگرم / سديم، 1گرم / پتاسيم، 100 ميليگرم / ويتامين آ ،600 ميليگرم / ويتامين ب 1، 3/0ميليگرم / ويتامين ب 2، 3/0 ميليگرم / ويتامين ب 3، 2/0 ميلي گرم / ويتامين ث ، 8 ميليگرم
تخم هندوانه داراي حدود 30 درصد روغن است كه از نظر خواص شيميايي مانند روغن بادام است.
هندوانه مدر است و به پائين آوردن فشار خون كمك ميكند.
همچنين معده را تقويت ميكند.
پوست سفيد داخل هندوانه براي زخم گلو و دهان بسيار موثر است.
هندوانه براي ورم مثانه مفيد است و بدن را تازه و شاداب ميكند.
هندوانه براي اشخاص گرم مزاج بسيار خوب است.
هندوانه را بايد هميشه بين دو غذا خورد يعني تقريبا سه ساعت بعد از غذا و يكساعت قبل از غذا زيرا اگر بلافاصله بعد از غذا خورده شود در هضم غذا اختلال ايجاد ميكند همچنين نبايد آن را با ميوههاي ديگر مخلوط كرد زيرا توليد نفخ شكم ميكند.